Fina lyan

HÖST HOS CUBUS

 

Så härligt att slippa gravidkläder och äntligen få ta på sig höstkläder, dock är jag inte tillbaka i samma form som innan graviditeten vilket betyder att garderoben behöver förnyas. SÅ jobbigt! Not. Så dessa nya plagg från Cubus kom lägligt!

Den här gröna blusen känns väldigt höstig och jag tycker att just grönt passar bra till mitt ljusa hår, Jag har min vanliga storlek i blusen men den är rymlig i modellen och linnet som ingår kan man fästa i toppen så man slipper att axelbanden ramlar ner. Det är så fult tycker jag, när axelbanden hänger ner på armen under blusen. Den finns även i senapsgul som ska vara höstens färg men jag tycker inte att det är en färg för mig 😉

 

BlusJeans (Adlinks)

 

Och jeansen, så skönt att ta på sig ett par mjuka riktiga jeans! Dem är verkligen snälla mot mammakroppen, höga i midjan, stretchiga åt alla håll och fickorna på rätt plats 😉 Inget ”jobbar du på the Gap” heller, haha. Känner mig fin i dessa då det är push-up effekt i dem, super för mammakroppen alltså! Jag har M i dessa.

 

Under vecka 38-40 så har Cubus 25% på alla jeans så passa på att fynda bland alla olika modeller under den tiden, tips, tips!

 

 

 

 

Outfit nummer 2 är såååå jag! Sjukt bekväm i dessa kläder.

Leggings, lite tuffare i skinnimitation och en tunn lång kofta över. Perfekt. Skönt och snyggt! Smickrande för mammakroppen återigen. Koftan har perfekt längd enligt mig, dem blir lätt för korta eller för långa tycker jag, ibland känns dem som en morgonrock eller när dem slutar precis under rumpan, då tycker jag att man ser bredare ut istället. Leggings har jag storlek S (mycket prisvärda!) i och koftan i M.

 

Till denna outfit kör jag mina beigea sneakers från Odd Molly, verkligen en Liw-outfit!

 

Tights / Kofta

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej, du har helt rätt nyans i ditt hår, vem är de du går till och vad kostar de för färg o klipp ? Hälsningar Sofie

    1. finalyan

      Tack 🙂 Det är min vän Jennie som fixar mitt hår, hon är frisör men jobbar inte som det. Men hon bleker utväxten och sen tonar hon det kallt 🙂

stats