Fina lyan

Höst på skånes djurpark

Pressresa

 

 

Är så himla glad att Skånes djurpark har kunnat hålla öppet under dessa tider, märkte det nu under vårt besök att vi saknat att besöka sommarland och liknade i år. Det hör liksom till. När vi ändå är inne på det där med Corona så är det väldigt bra uppstyrt här i parken. Inte någon trängsel och en traktors avstånd i kön till ”Fåren Shaun”. Men! Vi har aldrig varit här på hösten tidigare och ÅH så mysigt det var, det var dessutom perfekt väder, varken varmt eller kallt. Vindstilla, och träden har precis börjat ändra färg men löven är kvar. MYS! Sen har dom gjort ett jättejobb inne i parken med att pynta och gömma troll. För troll skulle man räkna och kidsen gick såklart all-in på detta. På vissa ställen var det nästan lite kusligt och hade det varit mörkt så är det verkligen Halloween-känsla.

 

 

Taggade kids! Sist vi var här var i påskas och då var det ett himla jobb med att hålla redan på Aaron, han sprang runt som en ko på grönbete. Men nu har han taggat ner liiite och gick för det mesta med oss 😉

 

 

Ja ni ser ju, lite läskigt vissa saker 😉

 

 

 

Hinderbanan är kvar och här slog Elise sig, hon föll men det gick bra. Dock skrek hon rejält så det det kom personal på några sekunder redo med plåster. Men det räckte med lite tröst och tatueringar! Riktigt bra omhändertagande!

 

 

Maten beställde vi en app, precis som sist. Ingen trängsel eller korthållare som ska röras på. Maten är god och mättar! Dock är inte buffen öppen som vi förstår.

 

 

I år kände vi oss redo att testa UPP, hängbron inne i skogen där man kan se djuren nära. Äntligen hade Aaron längden inne. Men alltså, nej… jag har höjdrädsla och det här var för mycket för mig, haha. Kidsen hade inga problem alls och Marcus var inte heller brydd men jag fick lite dödsångest för oss alla haha. Nä fy. Vet inte om ni såg en filmsnutt som jag la ut på stories, där här man de brunstiga Dovhjortarna i bakgrunden och paniken i mina ögon haha.

 

 

Avslutade med att grilla marshmallows, så himla mysigt!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats