Fick hem Kalkonburgare att testa och jag blev supergl.ad för det. Marcus som är kött-galen var inte lika taggad. Men denna burgaren blev sååå god, man blir inte heller så där proppmätt som man blir av en sån här måltid. Perfekt att snabbt länga ihop till lunch i sommar, man kan ha allt hemma i frysen och bara steka eller grilla när inspirationen tryter.
Pommes behövs ju inte, men jag älskar kommes hemma, river alltid parmesan över och lite persilja, Då känns det lyxigare på något sätt haha.
Vet ni hur man friterar dem bästa pommesen?
Först lägger man ut de frysta pommesen på hushållspapper och lägger ett till ark över dem. Pappret suger ut vätskan och gör friteringen bättre. Sen friteras jag 3-4 minuter, lite å känn, River sen som sagt (eller färdig påse) parmesan över, Direkt i frityrkorgen över vasken, skakar om lite så osten fördelas och smälter fast. Saltar och sen avsluta med persilja. BÄSTA!