Fina lyan

IKEA 2019

När man hittar IKEA-katalogen i brevlådan, då vet man att hösten är nära. I år reagerade jag på att den var lättare än tidigare och sidorna är mer pappriga än plastiga 😉 Ja, jag vet inte vad det heter men den känns i alla fall mer miljövänlig. Lättare för brevbäraren också tänker jag, det är ju en del kataloger som ska ut.

Jag tycker att IKEA har lyckats extra bra i år, eller så har jag ett extra stort inredningssug. Jag tänker såklart på vårt nya hus som ska inredas, men det är ju ett helt år tills dess så det hinner komma en ny katalog tills dess nästan, haha. Men inspiration är ju aldrig fel och jag samlar på mig en massa idéer.

Tack för all pepp och meddelanden efter mitt inlägg om amningen, jag vet att moderskap inte ligger i hur barnet får mat. Men det är ännu en sorg för mig eftersom mycket inte har blivit som jag hade tänkt, sen är det mycket hormoner i omlopp såklart. Och ja, troligtvis är det pga. stressen jag genomgår som påverkar flödet. Å andra sidan, så har vi en mer harmonisk bebis och hela familjen påverkas positivt av det. Han skriker knappt, han åker bil och vagn utan problem. Innan var det bara bärselen som gällde,, han kan mysa i knäet hos barnen i mer än 2 minuter. Jag kan bada (!) vilket jag gjorde igår, såå skönt. Det var första gången efter förlossningen, en riktigt scrub var precis vad jag behövde.

Idag ska vi på dop, det ska bli mysigt! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats