Fina lyan

iPhone 11 PRO

Skrev inlägget igår men glömde klicka på uppdatera 😉

Det summerar väl hur trött jag varit, har haft sån jobbig huvudvärk efter att jag slog i det i tisdags. Fick äntligen igår tvätta håret och också få bort blodet som jag haft i det i ett par daga, känt mig så himla dassig kan ni tro. Var även hos kiropraktorn igår och rättade till ryggen som tagit stryk efter massa vab och stress. Unnade mig den nya iPhone 11 PRO som kom igår… min Iphone X har strulat med högtalaren och kameran är inte som den en gång var, så det var dags! 😉 Kameran i den här är ju sjukt bra, testade lite snabbt igår och det är ju si himla kul med nya teknikprylar, älskar det. Dock inte allt som ska installeras och sånt, bankID etc, det mesta går ju från molnet men såklart inte allt. Dessutom matchar den min laptop nu ju, bara en sån sak! 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats