Fina lyan

Julklappstips!

Innehåller adlinks till babyland

 

 

 

Ni önskade fler tips på julklappar och såklart ställer jag upp med mina tips! 😉 Dessa leksaker är sånt som jag tänker att mina barn hade blivit glada för. Först ut är Aaron,  Han gillar allt med hjul, en riktig bilkille och samtidigt gillar han små djur och gubbar, en sån här traktor eller liknande som gärna kan köra lite själv hade han blivit superglad för. Tåget har han i liknande modell men vill ändå. tipsa om detta för det är verkligen en favoritleksak här hemma. Spiralen med boll är ännu en sån leksak som jag vet att han hade älskat, bollar och såna här leksaker man får testa hjärnan lite är ju jättebra. Nallen har en kompis, så den VET jag att han vill ha och och kommer att uppskatta.

Traktor / Tåg / Bollek / Nalle

 

Till Elise finns det hur mycket som helst, allt som glittrar och är rosa och gulligt går hem hos henne. Något som hon önskade sig när hon fyllde år var Barbies och gärna med barn och barnvagn, hon leker mer och mer med just Barbie och jag kan minnas att jag själv lekte med det länge. Dagböcker är tydligen himla inne just nu så det är ett hett tips! Elise fick en när hon fyllde år och det var väldigt uppskattat. Pysselböcker och dessa med återanvändbara klistermärken gillar hon och kan pyssla länge mer. Och sist men inte minst, Polly Pocket igen! Alltså, älskar att dessa askar är tillbaka!!

 

Barbie / Dagbok / Pyssel / Polly Pocket 

 

 

Till Colin är det just nu mycket tekniskt, han är supernyfiken på hur saker och ting fungerar och gillar utmaningar så när jag såg det här kulspelet så kändes det som en given julklapp, blev sugen att själv spela! Finns massor av olika byggsatser som denna med roboten, tror dessa paket är givande julklappar för teknik-intresserade barn. Samma sak gäller spel med lite action i men samtidigt en utmaning, minns själv att dessa spel där man får en ”stöt” var himla kul och nervkittlande!

 

Kulspel / Robotsats / Spel

 

 

 

Alla länkar ovan är till Babyland som har fri frakt och leverans till dörren dagen efter, bästa bästa!

 

Hoppa satt det gav er lite tips! Återkommer under veckan med fler tips då alla Black-week erbjudanden trillar in, om jag kan sortera ut det bästa 😉 Verkar bli en galen vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats