Fina lyan

Julklappstips!

I samarbete med Jollyroom

 

Har ni alla julklappar klara?! Nu börjar det närma sig sista datum för internetshopping, månaga har nu till helgen som sista beställningsdag med garanterad leverans innan julafton. Jollyroom har sista dag den 15/12 och är du inte klar med sin shopping så rekommenderar jag att ni kikar in på deras Julkatalog, där finns många fina tips!

 

Bland annat bilen som jag tipsat om tidigare, kidsen tjatar varje dag om att få köra den och en dag fick vi ta in den och Aarpn satt i den i 2 timmar och tryckte på knappar och lekte utan att det var igång. Garanterat årets julklapp om den ligger under granen! Ni hittar bilden HÄR,

 

Sängen har ni också sett förut, men är så himla nöjd med den. Även en kommer från Jollyroom och är en del av deras julklappstips! Den hittar ni HÄR.

 

Ännu ett tips, som Colin packar in till till Aaron här… är dessa magnettavlor, så enkelt och så kul! Älskar att leksaker som fanns när jag var liten fortfarande produceras 🙂 Pyssel hittar ni HÄR.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Irriterad småbarnsmamma

  Det var någon som skrev i tidigare inlägg om att du överkonsumerar. Detta kunde inte du förstå?

  Du rekommenderar en elbil för 2500:- i julklapp till små barn. Hur mycket pengar tycker du man ska köpa presenter för till barn som är ca 2 år??

  Det är vi som föräldrar som skämmer bort barnen med massor av dyra julklappar och märkeskläder redan när dom är små. Barnen själv bryr sig inte om det är en Gant tröja eller en tröja från H&M.
  Det kommer en tid när det blir viktigt för barnen.
  Vad ska du köpa till barnen när dom blir större??

  1. finalyan

   Hej! Jag kan absolut förstå att man upplever det som att jag konsumerar mycket, eftersom jag visar upp det här i bloggen. En blogg som jag driver för inspiration till mina läsare, julklappstips efterfrågas och jag rekommenderar. En el-bil är vi inte ensamma om att ha, var och varannan unge har en sån här. Vi hr den dessutom på tre barn och den här leksaken till skillnad från andra, leker dom med hela året och flera år, ja sålänge den fungerar. Absolut skämmer vi föräldrar bort barnen, det är jag inte heller ensam om. Förstår egentligen inte vart du vill komma med din kommentar eftersom jag redan bemött en liknande. Dessutom är inläggen om bilen reklam-märkta som du ser och vi har inte köpt bilen till dom.

stats