Fina lyan

KALAS, FEST & BARNAKUTEN

 

Vilken helg!

Igår bjöd jag på brunch eftersom jag fyller år imorgon, men alla jobbar ju så man firar ju hellre på helgen då 😉 Varför det blev brunch istället för middag som vi brukar ha var för att jag skulle iväg på överraskningsfest för en vän på kvällen. Det kanske ni såg lite av på Instastories? Hon blev ju minst sagt överraskad <3

Aaron har varit förkyld och haft feber några dagar men ändå vid gott mod, men i morse när jag vaknade (lite trött i mössan) så märkte jag att han var mycket sämre, så bestämde för att åka in med honom. Stackarn har öroninflammation och massa slem luftrören, det tillsammans gör att han tappat aptiten och vill inte äta eller dricka och i morse ville han inte alls ha något. Hög feber också. Så nu har han fått penicillin och vi har matat med spruta, milliliter för milliliter. Piggelin mosad på sked men saft vill han inte ha, han vill inte suga på flaskan helt enkelt. Hoppas att penicillinet kickar igång snabbt så han kan äta bra snart igen.

 

 

 

Fick jättefina presenter igår, en Beauty Box från Malene Birger som jag önskat mig!!!! Woho! Dessutom fick jag presentkort på både underkläder och skönhetsbehandlingar, så himla perfekt! Tack!

 

Men som sagt, det är imorgon jag fylle år 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats