Fina lyan

LEGO-FEST

 

 

Idag öser regnet ner så den här leveransen från Lekmer kom väldigt lägligt!

Direkt efter att skolan slutade så fick kidsen öppna paketet… och ni ser ju på deras miner att det var något väldigt uppskattat! Ett helt paket fullt med Lego-förpackningar, utan att det är någons födelsedag. Ni kan tro att jag är en uppskattad mamma idag, haha.

 

Lekmer har den här veckan kampanj på allt från LEGO, 15% rabatt på allt!

Kod: LEGOTIME15

 

Vi älskar Lego här hemma, det är ju den leksaken man själv minns från när man var liten som fortfarande hänger kvar. Vi hade stora lådor fulla med lego när jag var liten, det ljudet av när man gräver bland bitarna glömmer man aldrig…. känslan av att trampa på en bit, den glömmer man inte heller 😉 Vi ger dessutom oftast lego i present till kompisarna, det är oftast det dem önskar sig och det blir aldrig fel. Även om dem får dubbletter så brukar dem bli glada, för dem bygger ju ändå annat av alla bitarna till slut. Brukar passa på att bunkra när det är kampanjer som dessa.

 

 

Colin blev sååå glad, hans favorit var den här från NinjaGo, den skulle han spara till sist 😉

Kan ju säga att den här eftermiddagen är räddad…

 

 

Elise har precis börjat intressera sig för Lego men behöver brorsans hjälp med att bygga ihop. Hon leker hellre med det när det är hopbyggt, dessa ”tjej-lego”, (inget ”hen” nu) uppskattar hon med allt småplock och fina tjejiga färger.

 

När jag var liten hade jag något som kallades ”Paradis”-Lego, ett tjejigt lego och det var helt klart min favorit. Mamma har faktiskt kvar det där hemma. Jag hade dock allt möjligt, jag var ju min pappas första barn och ni vet ju pappors intresse för Lego, haha. Nä, Lego är verkligen nostalgi.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats