Fina lyan

LOCKAR

 

Idag, ja.. vi börjar bli vana vid att vara lediga och är såå sega om dagarna. Tar flera timmar innan vi kommer iväg, går och småfixar här hemma, dricker kaffe.. spelar spel. Igår var vi på Pinchos och efter det ville Colin sova över hos farmor och farfar så i morse hade vi bara Elise och Aaron. Elise var sååå uttråkad och fick sitta med paddan vid matbordet och äta flingor i unicorn-dräkt. En fest för en fyraåring förstår ni. Dräkten är så himla söt, en julklapp från Lekmer till henne 🙂

 

 

Lagom till lunch var jag nyduschad och påklädd, haha. Ska fixa till mitt hår om en vecka och sista dagarna är ju alltid värst, inget funkar känns det som. Jag lät det självtorka och då blir det såhär. Fick massor av komplimanger på Instagram och det är ju lite roligt, eftersom det var bl.a. mina lockar som jag blev retad för i skolan. Konstigt sånt där. Är man lite annorlunda när man är liten så blir man lätt retad, men när man är vuxen så är det tvärtom.

 

Jag gillar både rakt och lockigt, men det lockiga är fint i en dag. När jag sen har sovit så är det inte lika fint och kräver alltså mer jobb även om det är skönt att slippa föna och platta.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats