Fina lyan

Lyx eller budget – Vas

Jag har egentligen köpstopp på just vaser, men när jag såg den här så kunde jag inte låta bli.

Min första tanke var ju att den är slående lik Skruf-vasen Pallo. Men det är inte en vas för 3000 kr jag gått och köpt. Visserligen har jag rensat ut en massa gammalt här hemma och sålt en hel på Facebook idag, men nä… inte 3 papp för vas idag.

Jag sprang alltså över den här på Ica Maxi! Priset? 200 kr. Jag är SÅ nöjd med mitt fynd. Tycker inte att det är mycket som skiljer sig från designvasen, inget direkt som jag kan se. Spelar ingen roll heller, tycker den är så himla fin i sin enkelhet. Så dagens tips! Vas på Ica Maxi!

Blommorna då? Dahlior som är himla populärt just nu, jag har inga knölar i min rabatt i år så jag köpte mig fem snittisar i Danmark igår, hoppas att dom håller sig några dagar. Så himla fina ju. gav bara 60 ddk för dom… men har inte sett dom på snitt här i Sverige faktiskt.

Som jag skrev innan så har jag rensat och sålt en massa idag, älskar känslan efter det. Ordning och reda i garderoberna och utrensat. Skänkt en del som jag sparat länge, men tar bara en massa plats. Nu när det plats för nytt 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats