Fina lyan

MAMMABADDRÄKT & VECKA 30

Heeej!

Åh så härligt här är, verkligen över förväntan. Ska berätta mer om hotellet men efter att jag la upp en bild på mig i min mamma-baddräkt på Instastories så fick jag en massa meddelande om var jag köpt den. Så tänkte berätta det då jag såg att det bara fanns några få kvar i lager, den kommer från mama-licious och jag köpte min HÄR.

Den går att knäppa på olika sätt i ryggen, såhär som jag har den, halterneck eller korsat.

VECKA 30

Ja, nu har jag varit i vecka 30 ett tag, går in i vecka 31 på måndag.  Som ni ser har jag en riktig kanonkula att bära runt på. Det är väldigt tungt och foglossningen jag fick efter Gotlandsresan är inte att leka med, värre än med någon av de andra två faktiskt. Var lite orolig för resan ner, men det är ju ingen fara, det gör ju ”bara” ont. Men hoppas verkligen att det minskar lite nu när jag vilar mer. Kör med foglossningsbälte när jag går lite längre sträckor.

Sparkarna syns mer och mer på magen och dem är hårda. Det är verkligen skillnad beroende på var man har moderkakan, eftersom den är i framvägg nu så känns det mer än syns. Faktiskt mer bekvämt att ha den i bakvägg om jag minns rätt 😉 Jag är inte lika hungrig längre och blir snabbt mätt, inga speciella cravings har jag heller. Mer än fräsch frukt och bubbelvatten, allt med salt är också gott!

Nu blir det middag och minidisco!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats