Fina lyan

MARCUS HAR OCKSÅ BYTT

 

Jag har ju ett samarbete med Philips som ni vet, jag har testat deras Diamond Clean som ni kan läsa och se i rörlig bild HÄR. Jag har använt borsten dagligen nu och jag känner inte att jag saknar min gamla, jag var som sagt skeptiskt till den här tekniken att borsta men jag har inget att klaga på alls, tvärtom. Vi gillar dem, Marcus har nämligen också fått ett ny eltandborste, en annan modell men med samma teknik.

Även Marcus är nöjd och använder sin dagligen. Han har den HÄR modellen. En billigare modell än den jag använder, min har fler lägen och funktioner men båda gör sitt jobb!

 

Eltandborste med runt borsthuvud är inte sämre, det är bara två olika sätt att borsta med eltandborste. Som jag sagt tidigare så är det en vana, det här sättet känns inte lika ”aggressivt” och när jag börjar jobba igen så kommer jag att rekommendera dessa tandborstar till dem som är tveksamma till eltandbrostar, t ex dem som gärna skrubbar hårt och vill fortsätta med skrubbtekniken istället för poleringstekniken, Äldre människor och känsliga patienter är också målgrupper för den här borsten tycker jag.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats