Fina lyan

Milstolpe!

 

 

Idag har jag varit diagnosfri i 2 år! MILSTOLPE! De flesta återfall sker under de första två åren så det känns verkligen som en milstolpe. Det har varit två tuffa år men det går bättre och bättre. Vissa dagar känner jag mig löjlig som gör ”en så stor grej” av det hela och andra är det hela min värld.

Jag minns 5 september som igår. Den dagen var hemsk, jag hade tid kl 15 för att få veta provsvaren och den väntan var hemsk. Marcus var på jobbet och jag var hemma med en liten Aaron, knappt 2 månader gammal. Den ångesten skojar man inte bort. Nä fy vad hemskt det var, önskar ingen att behöva känna så. Men, jag fick också positiva besked den dagen så det är ändå en dag att minnas.

Jag skrev om dagen HÄR och det känns lite konstigt att läsa det igen. Men ändå bra att bli påmind om hur skört livet är och att inte ta det för givet <3 Känner verkligen skillnad då jag inte ens kunde gå på Väla för 2 år sedan utan att få panik och nu är det inga problem, förutom Corona då…  😉 Det är bra att tänka tillbaka på hur det var när man börjar bekymra sig om rynkor och ålderstecken, man ska vara glad att man får det eftersom det betyder att man lever och blir äldre.

 

Min lillasyster fyller 31 år idag också, sjukt att jag är är yngre än henne 😉 Jag som bara är 28! 😉 Grattis Karin! <3

 

Hela outiften kommer från ANYDAY! Dock är byxorna från i våras! Dom har 20% rabatt idag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats