Fina lyan

mini GINA TRICOT REA

 

Idag vaknade jag med sån där yrsel igen, mår riktig dåligt av det. Undrar varför jag får dessa kristaller, Aaron har sovit bra flera nätter nu så kanske är får att jag ligger stilla för länge?! Haha.

Fick i alla fall vilat och egentid idag när Marcus tog barnen. Blir nästan som baksmälla när yrseln lägger sig. Skulle fixa en present till Colin och sprang in på Gina Tricot som hade superrea. Deras barnkollektion reades ut för nästan ingenting, då kunde jag inte låta bli. Tyckte annars att deras kollektion inte var något speciellt för dom priserna, mycket liknande andra kedjorna.

Leotröjan var tänkt till Elise men lite stor, så Colin la vantarna på den… helt oväntat men ingen är gladare än mig. Marcus får klåda bara han ser leo-print… och på Colin, ja… ni kan ju tänka er nu när jag får på det på alla tre!

 

 

Har jag berättat att Aaron kan gå?! Nää.. bara visat på Instagram tror jag. De senaste dagarna har han ökat på stegen snabbt och nu kan man ju säga att han kan gå. Han har börjat sparka på små bollar också, och som här på bilden. Ett tomt mjölkpaket haha. Bor nog en liten fotbollsspelare i honom också. Eller klätterapa, eller soffpotatis. Han klättrar nämligen heeela tiden upp i soffan. Han kan inte gå ner själv så det blir alltid en spurt fram till honom när han sitter där och fingrar på kontrollerna. Vilket han tycker är sååå kul och sätter fart till andra hösten av soffan. Bara en tidsfråga innan han ramlar ner. Tur att den inte är så hög.

 

Vi tvättar tyger därför ser den lite konstig ut, soffan alltså 😉

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats