Fina lyan

MINI-RECENSION BUGABOO FOX

 

Nu har jag rullat vår vagn i ett par månader och tänkte dela med mig av vad jag tycker om vagnen hittills. Vi har ju haft Bugaboo förut, både Donkey och Cameleon så vi är vana vid funktionerna och hur vagnen känns. Den här nya modellen ”Fox” har ju lanserats som en lätt med stabil vagn och det kan jag verkligen hålla med om. Bugaboo är inte ostabila även om man kan uppleva dem som det om man är van vid t ex Emmaljungas vagnar. Men den här modellen känns mycket stabilare är Cameleon, men påminner mycket om Donkeyn i körkänslan, den är superlätt att köra och styra. Hela vagnen är också lätt, knappt 10 kilo, lyfter lätt in i den i bilen. Dock är den svår att fälla upp tycker jag.

 

Här kommer en lista på mina tankar, den har ju en massa plus men det är dessa jag värdesätter mest!

 

Plus:

  • Lättstyrd
  • Lätt
  • Stor liggkorg
  • Stor varukorg
  • Inbyggda adaptrar för tillbehör, mugghållare, sittbräda etc.

Minus:

  • Svår att fälla upp
  • Svårt att lossa sittbrädan

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats