Fina lyan

NATT PÅ ORTOPEDEN

Igår kväll skulle jag vara en cool mamma och testa Colins skateboard. En liten grön sak, hur svårt ska det vara liksom?

Ramlar såklart och landar på armbågen, gör djävulskt ont. Efter ett par timmar så skulle det upp rejält och jag kände att det inte var helt okej.

Min arm är ju dessutom min inkomstkälla då jag arbetar som tandhygienist. Ville inte riskera att det var något som kunde läka fel. På akut-ortoped så trodde hon att spetsen av armbågen var av så det blev röntgen inatt.

Som tur var så var inget brutet eller sprucket, bara en rejäl blödning och vätska. Något om någon slemsäck sa dom också. Glad att jag slapp operation eller liknande, men det gör sååå ont. Dom lindade armen och ska vila den ett par dagar, så ska det bli bra igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Farmor

    Tur i oturen ändå…och huvudet klarade du… pedagogisk lektion om värdet av armbågsskydd, knäskydd och hjälm vid sådana aktiviteter?

stats