Fina lyan

NYA KLÄDER & REA-TIPS Ralph Lauren

Innehåller adlink

 

Aaron fick nya kläder när han fyllde år och jag blev lite nostalgisk när jag såg pikén. Exakt samma färgställning som Colin hade sin allra första RL-body. Så fin. Shortsen är också Rl och Colin fick matchande, haha… ni förstår att jag blev mer än nöjd med matchningen va?

 

Det är ingen hemlighet att jag är svag för Ralph Lauren på barnen, men fyndar hellre såklart än betalar fullpris på plaggen. En mycket bra rea på just RL HÄR nu, tror det kommer 3 för 2 snart också. Jag fyller min korg med det jag vill köpa och när erbjudandet kommer så är jag redo att bara klicka hem direkt. Minskar risken att det försvinner plagg under tiden man kikar runt vilket det brukar göra när bra erbjudanden kommer. Bara en fågel som viskat, så ni vet 😉

Obs! 3 för 2 nu! Ingen kod behövs, dras i kassan!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats