Fina lyan

NYÅRSAFTON

 

Aaron var finklädd hela dagen i den mjuka dressen från The Tiny Universe. Han är så himla nyfiken och klåfingrig haha, lååånga armar har han och slänger sig efter grejer som verkar intressanta när man bär runt på honom. Elise var inte alls så, hon hängde sig fast som en liten apa.

 

Satte honom här för ett foto och direkt hittade han en lerburk, haha, Så himla nöjd sen också, haha.

 

 

Vi andra kom inte i festkläderna förrän till kvällen, vi fick nämligen för oss att byta ut barnens sängar till modellen större för båda de stora. Elise fick ärva Colins och Colin har nu en 90×200. Vi trodde att IKEA skulle ha öppet idag då vi behöver uppdatera täcken, kuddar etc, men tji fick vi. Årets mest stängda dag idag ju, haha.

 

Men mot kväll kom en dukning fram och oxfilén i magen, en enkel kväll, bara vi i familjen. Är som sagt ingen fan av nyår. Vi spelade Bingo för det älskar barnen, men vid 22 så checkade dem ut. Väckte dem vid 12-slaget med det minns dem inte och var sura i morse för att dem trodde att vi inte hade väckt dem….

 

Idag ska jag fortsätta rensa i barnens rum, kläder och leksaker… samlar till loppis i vår, skönt att bli av med det innan flytt.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats