Fina lyan

Nytt hår

 

Godmorgon!

 

Skulle bloggat igår men en flaska bubbel och trevliga grannar kom emellan 😉

Ni kanske såg på Instagram att jag fixade håret igår? Är som vanligt supernöjd! Bytte ut mina extensions, till samma färg faktiskt men gjorde inget åt mitt eget hår, det matchade in bra ändå. Upplever att jag är ljusare nu ändå men är ju superfint! Kanske jag nu kan hålla mig borta från det platinablonda? Gjorde ju en sprayat i förrgår så känner mig lite som en Barbie just nu haha, men alltid gött att känna sig fin. Det är ju som att fest ikväll och det ser jag verkligen fram emot solen ska ju visa sig dessutom!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats