Fina lyan

OUTFIT UNDER 300 KR

Innehåller adlinks

 

 

Godmorgon!

 

Har ni hört talas om CLUB XPRS?

 

Det är en ny svensk modekedja med superlåga priser,  billigare än de vanliga lågpriskedjorna faktiskt.  Dem har kläder till hela familjen men även lite inredning. Jag fick välja några plagg att testa och visa er och när jag såg den här tishan så kändes den ju självklar till mig! Tishan finns HÄR! Det finns massor av fina toppar för under hundralappen och jag ska visa lite mer av mina fynd framöver.

 

Även byxorna kommer från CLUB XPRS, sjukt billiga, 169 kr. Dem finns HÄR! Jag tog storlek M, men hade kunnat ta storlek S och antagligen XS om jag hade varit i min vanliga size som annars är S. Stretchiga med andra ord och sjukt sköna. Hög midja, dvs mammavänliga 😉 Imponerad över dessa jeansen då priset verkligen är lågt!

 

Hela outfiten för under 300 pix, överkomligt 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats