Fina lyan

PHILIPS DIAMONDCLEAN SMART

Sponsrat inlägg i samarbete med Philips

 

 

När jag fick frågan av Philips om jag ville testa och utvärdera deras eltandborste ”DiamondClean Smart”, så tackade jag genast ja. Eftersom jag arbetar som tandhygienist så var det extra spännande att testa den då jag har en del kunskap om eltandborstar, tekniker etc.

 

Till att börja med så måste jag säga att hela förpackningen och designen känns riktigt lyxig, en pryl som man gärna har framme i badrummet. Jag valde med roséguld dessutom och bara det gör ju mycket.

 

 

Här är en filmsnutt när jag använder den för första gången, min reaktion och mina ärliga svar på hur jag tyckte att den kändes att använda. Tänk på att jag är gravid i vecka 40 på filmen, haha 😉

[youtube]https://youtu.be/eUPIs0PP2I4[/youtube]

 

 

Jag gjorde även en filmsnutt med lite av funktionerna och detaljer på borsten, t ex hur snygg laddaren är! Love it!

 

[youtube]https://youtu.be/I-wCMqtt1YU[/youtube]

 

 

Som ni hörde i filmen så kommer jag att fortsätta att använda borsten, inom tandvården finns det konkurrerade märken som har ett stort övertag på marknaden och jag måste erkänna att jag var skeptiskt till den här sortens el-tandborsthuvud men ser nu fram emot att när jag börjar att arbeta igen, kunna rekommendera även den här sortens el-tandborste. Jag skulle säga att den här borsten passar många, dem som inte gillar när det skakar för mycket, dem som gillar att trycka hårt med tandborsten vilket man såklart inte ska göra (dvs, känslan av  att använda el-tandborsten på samma sätt som en vanlig), äldre människor som har svårt att hålla en liten tandborste samt tekniken man måste ha med ett runt borsthuvud. Det är enklare att gå över till den här från manuell tandborstning skulle jag säga!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats