Fina lyan

PHILIPS HUE I TRÄDGÅRDEN

I samarbete med Philips Hue

 

Det är sjukt hur mycket belysning kan göra, inte bara inomhus, men utomhus!

Vi fick en lite lampor till trädgården från Philips Hue och vi tänkte belysa framsidan med dessa spots, men vi var såklart tvungna att prova dom redan nu innan vi flyttade. WOW alltså, vilken skillnad. Vår tråkiga trädgärd blev helt plötsligt mysig, romantisk och gav oss nästan lite utlandskänsla. Ser ju riktigt inbjudande ut.

Vi har satt tre spotar, dom säljs i ett paket och finns typ på Bauhaus. Det HÄR. Sen har vi även en bärbar lampa, den HÄR. Den som står på bordet. Vi kopplar ihop alla lampor smart en app som vi kör i mobilen. Och sen börjar det roliga….

Man kan ändra till vilken färg man vill, alla lampor, eller bara en. Ändra styrka och nyans. Man kan få vilken känsla man vill med den här appen. Och det gör verkligen skillnad, se bara på bilderna. I appen finns också färdiga ”moods”, och i den bärbara lampan kan man t ex ändra så att ljuset fladdrar. Likt ett levande ljus. Mkt mysigt och bra mycket säkrare.

Nu blir det ju mörkare på kvällarna så jag hoppas på många varma sena kvällar så vi kan njuta av vår ”nya” trädgård nu innan vi flyttar.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats