Fina lyan

PREGGO PÅ BEACHEN

 

Kaftan / Rosettsko / BaddräktBadskor / Scarf / Hatt / Solglasögon 

 

Alltid kul att visa sig med liiite kläder som höggravid… eller hur?! Nja… jag vet inte det.

Visst ska man vara stolt över sin gravidkropp, men är man inte bekväm är det inte så kul. Celluliter, bristningar, extra allt överallt… ja, ni vet. Jag har letat bikini och hittat någon som funkar men har även beställt en gravid-baddräkt som ni ser i kollaget. En riktig chansning då jag inte har en aning om hur den sitter.

Kaftanen ser riktigt fin ut, dessutom på rea nu. Ångrar att jag inte la den i korgen också, kan vara skönt att glida runt i sommar och inte minst runt poolen utan att känna sig naken. Ett par tofflor behöver jag också när jag ändå är igång, vilka tyckte ni var finast?

 

Innehåller affiliatelänkar

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats