Fina lyan

PREPPAR FÖR AMNING

 

Tog en lååång tur på Väla idag, barnfri nu ju. Var på jakt efter amnings-BH och jag hittade faktiskt en bra på Lindex och två mjuka på H&M på rea (2-pack, en har jag redan på mig 😉

 

Under graviditeten har jag varit bra på att lyda min barnmorska, du vet.. äta vitaminer, järn och sånt. Annars är jag superdålig på det, det är ju egentligen helt galet. Jag ska bli bättre på det och speciellt precis efter förlossningen eftersom om amningen fungerar så tappar jag troligtvis vikt snabbt och all energi jag får i mig går till bebisen. Så var det sist, då äter jag gärna mycket kolhydrater och annat gott. Prioriterar inte sallader kanske och annat grönt. Jag har ofta problem med kramp i benen, såklart när jag är gravid, men även annars. Har läst att magnesium kan hjälpa och när jag läste lite mer så verkar det vara ett bra kosttillskott till mig, t ex här på kosttillskottsguiden.

När jag ammade Elise, som var superduktig på att amma så kunde jag äta en hel kladdkaka på en dag, och det gjorde jag ofta. Mycket choklad fick jag i mig, jag är annars inget choklad-monster. Det tyder ju på att jag inte hinner få i mig lika mycket som hon tog. Det ska jag bli bättre på den här gången! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats