Fina lyan

PRESENTER TILL ”A”

 

Gokväll!

Här ser ni presenterna ”A” fick från mitt jobb, så fina! Tack! ♥

 

Vi har precis kommit hem från att ha firat mamma som fyller år idag, hon hade ordnat picknick nere vid havet. Så där har vi varit hela kvällen, ätit och lekt. Helt galet att det är så fint väder hela tiden och så sent på kvällen, känns som utomlands. Ni måste kika på min Instastories, Colin gör megastora såpbubblor på en film där, så coolt!

 

Nu ska jag ta en varm dusch och lindra min foglossning, sen ska jag duscha kallt för att minska svullnaden, haha. Min kvällsrutin, inget konstigt 😉

 

Och just det, vagnen kom igår!!! Ska såklart visa er den ordentligt men hann inte idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats