Fina lyan

RECENSION – MOWEO LITE AIR

Samarbete med Jollyroom

 

 

 

Vi har en ny resevagn, eller sulky heter det också.

En Nyhet, Moweo Lite Air!

 

Mitt första intryck av den är att den är lätt! 6 kilo väger den och när man har bygeln (inte på bilden) på så kan man bära den i bygeln enkelt. Man fäller den med en hand, och faktiskt är det väldigt enkelt att fälla den. Sulkys brukar vara lite bråkiga, men inte den här. Den finns i tre olika färger, men jag valde en svart. Aaron är ju fin liten än för att åka i den, men om 3-4 månader så kan han använda den. Tiden går fort! Den har dessutom fullt liggläge så egentligen så kan han åka i den om man gör den lite mer ombonad.

 

 

Fotstödet är ställbart så när barnet sover så kan man fälla upp så att benen inte hänger ner. Det gör också att den passar från 6 månader och långt upp i ålder så länge inte vikten hindrar. (max 15 kilo)

 

 

Hjulen är luftfyllda vilket gör den lättare att köra, mjuka åktur för barnet dessutom. Enkel fotbroms på häger sida.

 

 

Tittlucka och solkeps i suffletten,

 

 

5-punktsbälte såklart, finns även ett skydd runt spännet som jag tog av för bilden.

 

 

Både dryckeshållare och bygel ingår och båda är avtagbara, just bygeln är ju super på en sulky. I den åldern man åker brukar barnen vara så himla nyfikna och luta sig framåt. Känns mycket säkrare med en bygel även om dem har bälte.

 

Ser fram emot att få använda den här vagnen sen när Aaron är lite större, den känns stabil för att vara en sulky och jag har ju testat en del. Upplever att vagnar i allmänhet blir bättre och bättre, vi mammor har många och höga krav. Annat var det när vi var små 😉

 

Vagnen hittar ni på Jollyroom till kampanjpris just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats