Fina lyan

SANDALER OCH FINT PRINT

 

Om 5 veckor är vi på väg till varmare breddgrader och våra garderober är inte redo för det… idag var jag med Elise på Väla och hon fick välja ett par sandaler. Just sandaler tycker jag är svårt att köpa till dem om dem inte är med och provar, det är lätt att dem skaver, det vet man ju själv. Efter lång tid på butiken så valde hon dessa och dem verkar sitta bra på hennes fötter. HÄR hittar ni dem.

 

 

Hängselbyxorna kunde jag inte heller låta bli, hon var ju så söt i shortsen med hängslen och dessa blommiga från Newbie är ju sååå fina. Lilla tuffa tjejen! ♥

 

Jag har varit såå trött och illamående de senaste dagarna och börjar känna mig väldigt gravid, därav lite segt här inne. Det känns som om jag bara väntar i min ledighet nu så jag kan ladda om och vara redo för 3 barn. Ser mycket fram emot att det ska bli vår, lite varmare såklart, vår semester (som jag måste börja planera för) Gotlandskursen som jag precis hinner komma hem ifrån innan vi åker igen och såklart sommaren och förlossning… Hoppas verkligen att jag orkar med allt och kan njuta av allt roligt 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats