Fina lyan

SISTA TIDEN

Sponsrat inlägg

 

 

Nu är Marcus semesterledig och det innebär att jag går mina sista veckor som mammaledig. 3 veckor till jag ska på med de vita kläderna och inta ”jobb-Liw”. Att det redan är slut?! Känns som om det har gått sååå fort, jag är inte klar. Allt blev jiu rörigt med sjukhus och sånt och den tiden är liksom borta i mitt minne. Jag var inte mammaledig då. Hade nästan kunnat tänka mig en ”fyra” bara för att få göra om det men det finns tyvärr inte på kartan som ni vet.

Inga fler morgnar i soffan med sovande bebis i famnen och slötittade på Nyhetsmorgon. Just Nyhetsmorgon förknippar jag med mammaledighet. Man har full koll på solens uppgång, nyheterna från senaste dygnet och allt annat helt oviktigt som bara hör till. Att se triss-skrapare vinna 100.000 varje dag och ibland en och annan miljonär, önska att man var där istället och vilka naglar man skulle haft isåfall. Ja, ni hör ju. Vilket drömliv 🙂 Kanske skulle köpa några Triss… eller börja spela på Cazzino. Då kan jag se Nyhetsmorgon varje dag om jag har tur och vara mammaledig resten av livet… så underbart.

Inga fler mamma-barn träningspass och inga fler mamma-fikor när de stora barnen är på förskola och skola. Men, var sak har sin tid. Vi har ju en del kul framför oss och detta är ju bara början. Flytten, komma in en ny by, börja resa med tre barn och forma vårt liv hur det ska vara nu. Känns som en ny period i vårt liv och jag tror att den kommer att bli tuff men alldeles underbart kul! En snabb tillbakablick på senaste året visar ju på helt underbara stunder och vad stora alla barnen har blivit, gud vad fort det går!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats