Fina lyan

SKÅNES DJURPARK

 

Idag kom vi iväg till Skånes Djurpark. vattkopporna satte ju stopp för det sist. Passade på nu när jag ändå är hemma lite till, inget jobbigt för armen. Vi har varit där flera gånger förut men i år var det verkligen super. Allt kändes uppfräschat och genomtänkt.

Vädret var perfekt, lagom varmt och uppehåll. Framåt eftermiddagen steg graderna till 25 och lagom tills vi åkte därifrån kom regnet.

 

Men, ska vi ta en tur då? Man börjar ju som alltid med att klappa getterna, det här liksom till.

 

Aaron älskar djur och speciellt dom han känner igen från böckerna hemma. Här kikar vi på grisarna och kultingarna. Så söta! Elise tyckte att dom var lite smutsiga eftersom dom inte var rosa, haha.

 

 

 

Som sagt, vädret var perfekt,

 

 

Småkrypshotellet.

 

 

Björnarna var på show-humör. Alltid kul när man får se djuren på nära håll och slipper stå och leta i skogen.

 

 

 

Nya vagnen har kommit och vi testade den idag, återkommer såklart med ordentlig recension när vi använt den ett tag till. Men hittals är vi mycket nöjda.

 

 

 

Som sagt, barnen har inte tålamod att leta efter djur som inte syns. Tur då att parken är fylld med massor av andra aktiviteter mellan djuren, såsom hinderbanor och lekplatser.

 

 

Alltså, beställde en ”normal” glass… SÅ STOR. Orkade knappt hälften. dessutom riktigt gräddig… sällan får såna här glassar.

 

 

Vi avslutade i vattenleken, perfekt avslut. Dock var Elise för liten för vattenkanan, men nästa år så! 🙂 Varje jag eller Marcus var sugen på att bada haha…

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats