Fina lyan

SKÖTVÄSKA I LÄDER

 

ÅH! Kan ni gissa hur jag glad jag är över den här skötväskan?! Jag har suktat efter den sedan jag såg den första gången, tror att det var när Colin var liten faktiskt. Det är en riktig lyxig skötväska i äkta läder, som alltså blir snyggare ju mer man använder den. Jag tror att den kommer att bli ännu snyggare till våra helsvarta vagn när det är dags.

Väskan kommer från Bagasi och alla skötväskor hittar du här.

Ser fram emot att få använda den i sommar, packa i allt man behöver till den lille och hänga den på vagnen.

 

 

Fästen på sidorna att hänga på vagnen såklart.

 

Även en skötbädd ingår, lyxig glansig i gul/guld.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats