Fina lyan

SOFFBORD

 

Godmorgon söndag!

Äntligen har vi ett soffbord, funderade länge på vilket vi skulle ha men det blev till slut det jag har tänkt på från början. Tur var väl det att det blev detta ”lilla”, för det blev precis lagom stort. De andra jag kikat på var större. Blev himla bra tycker jag, tog upp den runda spegeln i formen och de svarta ramarna i benen. Tar inte mycket visuell plats heller. Ja, jag är nöjd!

 

Har i 2 dagar varit på jakt efter en ny lampa till köksbordet. Har kollar i varje butik här i stan, verkligen alla. Men den är resten överallt. En snubbe sa till och med att den var sönderbloggad och därför tog dom inte in den…. haha. men vidgade mina vyer och har troligtvis snart en lampa över köksbordet igen. Ibland när jag bestämmer mig för något så kan jag bara inte ändra mig och måste få det precis som jag vill. Jag vet att det blir mycket bilder från detta rummet, men vi lägger mest energi här och arbetar oss uppåt 😉 Så det kommer såklart fler bilder från de andra rummen, dem är helt enkelt inte så inspirerande just nu.  Tar verkligen min tid för att välja rätt och det tar tid, men det är en härlig känsla när varje pryl faller på plats.

 

Fick frågan om vi skulle sälja snart, eftersom jag skrev ”I nästa hus” men nä det ska vi inte. Vi tänkt bo här tills barnen börjar bli tonåringar och kräver mer utrymme och vi får mer tid till att sköta ett större hus. 2 hus har redan sålts här i gatan med värdeökning på över 40% så det känns ändå som en bra investeringen vi har gjort.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats