Fina lyan

SOLVIKEN

Idag drog vi på utflykt, en vän hade tipsat om en bassäng för barn med fantastisk utsikt. Så vi styrde bilen med badleksaker till Mölle för lite bad. Packade med vår senaste pryl från Parvel, ett temperatur- och rörelselarm som man kan ha i vagnen. Perfekt att kunna slappna av lite och fokusera på de två stora baddjuren istället när Aaron sover i vagnen.

Larmen är en liten fyrkant som man lägger brevid barnet i vagnen (eller i sängen) och kopplar den till en app i telefonen… så larmar telefonen enligt önskemål som man ställer in i appen. Supersmart och tryggt!

Bassängen är lagom grund för kidsen och utsikten är ju fantastisk, kidsen älskade det här stället och jag kan bara hålla med. Tyvärr är det liite långt att köra dagligen men någon gång då och då funkar. Det är trädäck runt om poolen så man slipper strulet med sand i skorna och i kläderna, vilket faktiskt är det värsta jag vet med att vara på stranden.

Jag kör samma outfit som sist ni såg på mig på bild, haha. Men den här klänningen är så skön, skyddar mot solen och perfekt att amma i. Snygg är den ju också!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats