Fina lyan

SOVRUMSFUNDERING

I samarbete med Trendcarpet

 

Jag är ju inne i en boar-period, nästan lite stressad över att få ordning över allt innan bebis kommer. Dock har jag inte orken till allt jag vill göra, det blir mycket surfande efter inspiration istället och det gör ju inte saken bättre, haha 😉

Sovrummet vårt, är jag riktig trött på. Kan vara för att jag ligger vaken ex antal timmar under natten och bara glor på det. Vi ska köpa en ny säng, men annat har kommit före, jag vill byta ut sängborden och måla i en ljusare kulör på väggarna, eller en annan kulör helt enkelt. På golvet vill jag ha en riktigt lyxig matta som ger hotell känslan. En matta som man kan smyga på utan att det låter och väcker bebis haha. Den får gärna vara stor så att den går under hela sängen och ut på sidorna. Nästan som en heltäckningsmatta. Och så vill jag ha den i ljusgrå, och ni vet ju att hela vårt sovrum är ju typ mörkgrått, så därav anledningen till att måla om. En ljusare ton i hela sovrummet hade jag önskat.

Såklart har jag redan hittat en vinnande kandidat för mattan, den hittade jag på Trendcarpet och finns såklart i flera storlekar så den är ju helt given, eller hur?

Jag gillar när den skiftar lite i färgen när man rör den, ni vet ljus eller mörk. en favoritblogg ”House of Philia” har en liknande och deras sovrum är ju verkligen fint! Verkligen inspirerande!

 

Lånad bild av Petra!

 

Sängbord har jag såklart också redan hittat, på den blågula varuhuset till ett bra pris. Ser riktigt fina ut och liknar ju lite några andra dyrare varianter. Vi har nu några som heter TRYSIL som jag tänkt sälja, skicka ett mail om du är intresserad 😉

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats