Fina lyan

TÄVLING – POSTERSTORE

Nu var det äntligen dags för en tävling igen här på bloggen, den här gången är det i samarbete med PosterStore som vi tävlar ut ett presentkort värde 1000 kr i deras webbshop! Härligt va?!

I webbshoppen kan man välja mellan olika poster och ramar, men det är svårt… det finns så mycket fint!

 

TÄVLINGSREGLER

– Motivera kort varför just du ska vinna presentkortet på Posterstore

i en kommentar till det här inlägget

 

-Klicka på hjärtat längst ner

 

 

Tävlingen pågår tills på söndag 27/5 2019 21:00.

Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och Posterstore. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My Thulin

  Håller ¨på att flytta in hos min pojkvän, han har haft lite sådär smak när det gäller vad han har satt upp på …jag har ju massa ideer men han bara klagar på att det är för dyrt. Så hade jag vunnit hade jag tapetserat hela lägenhten med nya tavlor

 2. Frida

  För lite drygt ett år sedan målade jag om i princip samtliga rum i huset och ville då inte sätta upp samma gamla tavlor som hängt tidigare. Men något måste ha kommit emellan för väggarna ekar fortfarande tomma. Pinsamt tomma om jag ska vara ärlig. Så den här vinsten kanske hade gjort att jag fick tummen ur. 😉

 3. -Jenny-

  Åhhh. Min kollega är ensamstående med en dotter. De flyttar till ny lägenhet i sommar plus att vi flyttar till nya kontor på jobbet i månadsskiftet. Hade gärna bidragit lite. Köpt några postera till kontoren och resten skulle hon gärna få lägga på sitt boende ❤️

 4. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Har länge suktat efter en fin tavelvägg här hemma då väggarna ekar tomma. Hade därför varit underbart att få vinna denna vinst till mig själv i morsdag present, och jag är säker på att det skulle räcka till något fint även till min älskade mamma. En toppen vinst med andra ord som skulle ge sååå mycket glädje!

  Kram Sanna

 5. Jessica

  Vi har sen april bort i vårt ny köpta radhus och har fortfarande inte hittat något att sätta över soffan tills jag såg de fina posters som du ( liw) lagt upp på bloggen.

 6. Victoria Lindblad

  Väntar mitt första barn, en liten flicka som beräknas komma i Augusti. <3 Skulle vara mysigt att få inreda hennes rum med något fint att sätta upp på väggarna!
  Kram Victoria

 7. Sara

  Trött på våra svartvita tavlor där hemma, skulle behöva få in mer färg i vardagsrummet! Lite nytt på väggarna skulle göra susen!

 8. Johanna andersson

  Precis som du har jag nu tagit paus från hygienistjobbet och räknar ner dagarna tills min lilla tjej beräknas komma! Det är hennes rum som behöver lite fina tavlor på väggarna!

 9. Helena

  Jag skulle vilja vinna pga vi i sommar ska börja renovera vår sons pojkrum och vill då ha något fint att ha på väggarna. ?

 10. Sara

  för att få det lite extra mysigt hemma. Min sambo studerar och jag jobbar så är ekonomin inte på topp, vilket gör att inredning inte är det som prioriteras. Hade varit kul att kunna piffa upp hemmet med hjälp av fina posters 🙂

 11. Malin Olofsson

  Vi har precis flyttat in i ett hus som vi så längtat och slitit hårt för att kunna köpa. Efter att vi fått nycklarna till huset så åkte vi genast hit, vi blev så besvikna för alla hål som är i väggen efter alla hyllor och tavlor som tidigare ägarna haft. Jag skulle bli så glad om jag fick vinna ett presentkort att köpa tavlor för, så att vi kan dölja alla dessa hemska hål!

 12. Linda

  Efter snart 2år i huset känns det som att det börjar bli dags att få upp grejer även på
  Väggarna, så att vinna ett presentkort hade varit helt perfekt!

stats