Fina lyan

TIPI

 

Gokväll!

Vilken varm dag! Här ser ni lite av vår torra gräsmatta, om man ens kan kalla det gräs längre…. men det var inte den jag ville visa. Jag ville visa vad jag fixade med under dagen, nämligen tipi-tältet tills barnen kom hem! Dem älskade det, speciellt Elise ♥ Hon drog ut nästan alla hennes dock-leksaker till slut och lekte i tältet, en hit med andra ord!

 

Jag tänkte ju göra en myshörna med ett stort myggnät och filtar men när jag såg tältet som dessutom är på fin rea så tänkte jag att det blir ju ännu bättre. Superlätt att ”fälla ihop” och slänga in i förrådet för natten också.

 

 

Måste berätta en helt annan grej, i morse upptäckte vi att en av våra cyklar var stulen. så himla surt och det var den som var nyast men äldre än 1 år och då får man ju typ ingenting på försäkringen. Här där vi bor finns en facebook-grupp, på gott och ont, men det mesta som händer sprids snabbt där och det har varit en del cykelstölder de senaste dygnen här. Vi efterlyste alltså vår cykel där. Nu ikväll fick vi meddelande om att någon hade hittat fem cyklar i ett buskage precis i närheten och en av dem var vår, vilken tur!! Vi hann dit och hämta den innan polisen kom och beslagtog de resterande.

Himla bra grannsämja!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats