Fina lyan

Tips på BUS!

 

Jag lovade ju att berätta om den BUS:en (brun utan sol) som jag köpt och är SÅ nöjd med. Det enda som jag tycker är minus med den är att det är ingen tracing-färg i den, alltså att man ser var man tagit. Men jag tog medium styrka och det blev inga ränder, faktiskt. Läste om den inne på House of Philia som rekommenderade den också, med rabattkod. Beställde på Apoteket hjärtat, som ni ser heter den Isle of Paradise och jag köpte även vanten som tillhör. Luktar gott och ger en fin nyans, mer naturlig. Tycker den är liiite dyr men tycker också att den håller längre än den jag brukar använda annars, cocoa Brown.

 

Passade på att städa i badrumsskåpet idag och som ni ser så har jag flyttat upp till ovanvåningen. Eget badrum, nästan. Så skönt med ett eget skåp och inga barntandkrämer eller babyoljor i mitt skåp eller mina lådor. Bra översikt på det jag använder mest och det andra har jag i lådan under vasken.

 

 

Har även en låda för mitt smink, hoppas att kunna hålla ordningen bra på detta sättet. Än har inte Elise hittat hit 😉 Är väl en risk att ha det såhär tillgängligt. 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats