Fina lyan

Trådlös egentid

Samarbete Sudio

 

 

Första arbetsdagen avklarad, och det gick ju hur bra som helst. Tröttheten brukar komma senare i veckan. Barnen var också trötta och man fick en känsla av hur det kommer bli nu på kvällarna i höst, trötta, gnälliga barn och tidiga kvällar. 😉  När kidsen lagt sig är det skönt med lite egentid, har börjar lyssna på roddar och träna samtidigt, lite lättare träning. Märkt att jag kopplar av bättre då. Pillar inte i mobilen då heller. En bättre återhämtning för kropp och knopp!

 

Lyssnar på senaste tiden i mina nya trådlösa hörlurar, när man trodde att det inte kund bli bättre ljud så kommer dessa…. glömde dom en dag och tog de jag fick till mobilen, alltså… gör inte allt jämföra ju. Får dessutom inte ont i själva örat av dessa heller då det finns olika storlekar. När man väl börjar med trådlöst så kan man inte ha med sladd igen… känner ni också så?

 

Har såklart en kod då detta är ett samarbete, har samarbeta med Sudio i flera år och är verkligen supernöjd med deras produkter som alltid överträffar sig själva.

Kod: Liwolausson15 ger 15% rabatt på hela sortimentet

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats