Fina lyan

TRÄNINGSKLÄDER FRÅN BLACC

 

Innehåller affiliatelänkar

 

Sitter med kaffet här och ska snart iväg och träna. Så himla nöjd med mig själv att ha tagit tag i det och verkligen går dit 2 gånger i veckan. Mår mycket bättre i min kropp! I samarbete med Sportamore fick jag hem nya träningskläder, och kläderna gör ju det ännu roligare att träna. Alla plagg är från deras märke BLACC och det är ett väldigt prisvärt märke med massor att välja mellan, även träningsredskap.

 

Det här setet är min favorit, topp med inbyggt stöd och tights, så cool rygg och snygga detaljer.

Men framförallt bekväma!

 

Topp / Byxa

 

 

 

 

Jag har ju fött tre barn med den här kroppen och snart är den 35 år gammal. Jag är nöjd med tanke på vad den har gått igenom, hur den ser ut, jag har bra gener där. Men, jag har diastas. En rejäl dessutom, både bred och djup. En delning av magmusklerna alltså. I avslappnat läge och vid fel kost så svullnar magen upp och jag ser gravid ut. Det är min främsta anledning för att jag tränar, att försöka stabilisera upp kroppen och inte ha ont. Jag tror inte att jag kommer att kunna få ihop magmusklerna igen men jag ska göra mitt bästa. Livet med tre barn är tungt och när jag sen börjar arbeta igen så vill jag vara stark i kroppen för att orka med livet 😉

 

 

Dessa tights är lite kortare men sjukt snygga dem med, passa även dem fint med toppen dem också.

Ni hittar dem HÄR för endast 169 kr! (fri frakt)

 

 

Ett yogaset som är sååå skönt! Och färgen är ju perfekt till mig, trivs så bra i den. Jag myste runt hela dagen i detta igår, tills Aaron kräktes ner mig…

 

Byxa / Tröja

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats