Fina lyan

Utvälinge och Flickorna Lundgren

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom

 

Gårdagens utflykt gick till Utvälinge efter tips från @julibarnen, en ö ute i havet som man når via en lång bro på 300 meter. Vi var där helt själva och det känns nästan som om man är utomlands stundvis. Klart och fint vatten, långgrund och snäckor. Det blåste en del när vi var där men det blir definitivt ett återbesök när vädret är lite bättre.

Naturen här är helt fantastisk, som balsam för själen 😉

 

Vi svidande om kidsen till uv-kläder då de mest sprang omkring i den grunda vattnet och plockade snäckor. Vi har nya dräkter nu och matchar killarna, tror det är sista året Colin går med på att match lillebror i såna här plagg 😉 Men visst är det gulligt? Aaron var rätt så skeptisk till att bada men tror det beror på blåsten faktiskt. Elise har velat ha en tvådelad, eller egentligen en uv-tröja, för att kunna byta om lättare, eller matcha med hennes bikini (!) som jag gav efter och köpte till henne… mm. Är väldigt glad dock att barnen förstår vikten av dessa jobbiga plagg mitt på dagen när solen är stark.

 

Elise uvkläder / Killarnas uvkläder

 

Koden SUNNY20 ger 20% rabatt just nu 🙂

 

 

Bästa och snyggaste vattenflaskorna med såklart, är alltid duktig till kidsen med deras… men nu är vi bättre till oss själva också.

 

 

 

Efter badet åkte vi till Flickorna Lundgren och fikade. Jättemysigt ställe, men lite i överkant på priserna… förutom en underbar miljö god fika så fanns det lite djur att titta på, alltid poppis hos kidsen. Här fanns dock ingen glass, till barnens förtret.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats