Fina lyan

VECKA 17

Woops! Så var vi i vecka 17 helt plötsligt, förra veckans inlägg blev inte av då jag var sjuk och inte alls på g. De senaste två veckorna tycker jag inte heller att jag har växt synligt, dock känns det mer än syns. Jag känner livmodern när jag rör mig och jag är mindre rörlig än tidigare. Illamåendet och det trötta har lagt sig och jag mår egentligen bra i graviditeten just nu, jag hoppas att det håller sig såhär nu! 🙂
Bebisen är ca 18 cm lång nu och väger ca 180 gram. Jag är konstant svullen i näsan och efter min förkylning så är jag beroende av nässpray, precis som de två andra gångerna.
Barnen är väldigt glada och väldigt intresserade av vad som händer i magen, Colin har frågat ett par gånger hur den har kommit in i mage. Vi visste inte riktigt vad vi skulle svara eftersom vi blev lite paffa över frågan. Har ni några tips på hur man ska förklara och när är dem redo för ”sanningen” ? Vi valde iallafall att titta på den här fantstiska filmen som visar hur barnet växer i magen, barnen älskade den och vill se den varje kväll nu. Jag tror att den fick dem att förstå det lite bättre, att det växer en bebis innen i magen på mig.
 [youtube]https://youtu.be/mIP76wZ7nwg[/youtube]
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats