Fina lyan

VECKA 38

VECKA 38

 

Idag gick vi in i vecka 38 och som ni vet så hade jag tid på förlossningen hos en läkare. Hade egentligen inte så jättehöga förväntningar, jag vill egentligen inte bli igångsatt men på natten när man ligger där utan sömn och det kliar så att man får panik, då vill man bara få det överstökat. Vi börjar i alla fall med en annan tablett som ska lugna klådan och göra mig trött, vi får se om det fungerar. Det hoppas jag såklart. Om inte, så får vi gå vidare och hinnsvepningar och igångsättning görs från vecka 39 så jag får stå ut lite, men det känns skönt att ha lite ”delmål”. Han kikade även med ultraljud och bebisen mådde bra där inne, inte påverkad alls och verkade vara en normalstor bebis.

 

I vecka 38 så väger bebisen ca 3 kilo och är 49 cm lång. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Jag har ju fött +10 och +16 dagar efter BF tidigare. Hoppas att hamna på andra sidan av BF den här gången.

 

Hittills har jag gått upp 18 kilo, precis som med Elise dock har jag högre startvikt den här gången så det här är det mesta jag vägt i hela mitt liv, haha. Med dem andra två har jag svullnat om näsan, men det har jag sluppit den här gången, istället är det mina läppar som svullat.

 

Såhär (länk) såg jag ut i vecka 38 med Elise, och såhär (länk) med Colin.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats