Fina lyan

VINTERSKOR AARON

Adlink

Gokväll i stugorna 😉

VAB fortfarande och Aaron höll mig vaken halva natten, hög feber och skrik… stackars liten. Så jobbigt när man inte vet var dom har ont eller varför dom skriker. Gav alvedon och febern gick ner men ändå skrek han och hade svårt att sova, kanske örat som värker… hoppas på en bättre natt för bådas skull.

Vinter, eller den skånska vintern slog ju till snabbt helt plötsligt. Frost på marken på morgonen och eftersom både Elise och Aaron går på ”ute-dagis” så behövs varmare kläder direkt. Beställde skor till Aaron innan helgen och valet var lätt, alla kidsen har haft dessa skor under vintern när fötterna varit små. En sko vi känner till och litar på, tar lite större för plats för ullsockar. Sitter så himla bra på de små fötterna.

Finns bl.a. HÄR. Har uppdaterat ordentligt nu inför kyligare väder, kräver lager på lager för att möta de olika temperaturerna under dagen, Speciellt eftersom dom är ute så mycket. Återkommer med hur vi tänker 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Här blev det Viking toasty 🙂 har haft och har till storasyster.. alltid varm och torr 🙂 de kavat är bra, hade jag som första till storasyster med ❤️?

stats