Fina lyan

1:A ADVENT – AJLAJK

1 ADVENT

Idag tänder vi första ljuset och startar även den första tävlingen. Veckans tävling har jag i samarbete med AjLajk, ett av några företag som jag håller varmt om hjärtat och gärna delar med mig av till Er! AjLajk är ett familjeföretag från Halmstad och som ni vet så trivs jag väldigt bra i deras plagg och rekommenderar dem mer än gärna. Mina favoritplagg är deras stickade tröjor under vintern och deras silkesplagg under sommaren. Varje säsong så överraskar dem med nya ”vill-ha”-plagg och är lite beroende framkallande.

Vinst:

Valfritt plagg från AjLajk!

Tävlingsregler:

– Berätta i en kommentar till det här inlägget vilket plagg som är din favorit (länka) och när du hade tänkt använda just det plagget.

– Gilla inlägget genom att klicka på ♥:at

Tävlingen pågår i en vecka, dvs. tills 8/12 2018 23:59.

Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och AjLajk. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

AVSLUTAD!

Grattis till Nina! Du har mail!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Tycker Aljak har så mycket fint! Har fortfarande inte unnat mig något plagg därifrån så det hade varit jätteroligt med en vinst. Är nybliven tvåbarnsmamma och så trött på allt i garderoben nu. Tycker denna blusen är riktigt fin och den hade varit perfekt till nyårsafton 🙂 https://www.ajlajk.nu/produkt/topp-2/?af

 2. Jessica walls

  Tycker Aljak har så mycket fint! Har fortfarande inte unnat mig något plagg därifrån så det hade varit jätteroligt med en vinst. Är nybliven tvåbarnsmamma och så trött på allt i garderoben nu. Tycker denna blusen är riktigt fin och den hade varit perfekt till nyårsafton 🙂 https://www.ajlajk.nu/produkt/topp-2/?af

 3. Sara Nilsson

  När jag var inne på hemsidan så blev jag helt förälskad utav klänningen Klänning IT987 i deep green och vill ha på mig den på min dejt med min sambo den 26/12 ❤️ Super fin

 4. Sara Nilsson

  När jag var inne på hemsidan så blev jag helt förälskad utav klänningen Klänning IT987 i deep green och vill ha på mig den på min dejt med min sambo den 26/12 ❤️

 5. Michaela Törnkvist

  Hade gärna vunnit denna fina stickade tröja i färgen Bordeaux nr IT933. Hade tagit på mig den omgående!

 6. -Jenny-

  Jag hade velat vinna ”Topp med liten slits bak T963” i svart. Mest för att den går att använda på så många olika sätt. Med tighta jeans. Med grenhängar/harembyxor. Med en snäv kjol. Hemma med små shorts och yllestrumpor. Perfekt och mångsidig bastop med det lilla extra.

stats