Fina lyan

2 SMÅ TIPS

 

På barnmässan fick jag massa inspo och tips, men dessa två var jag bara tvungen att dela med mig av. Först, något för solskyddstokiga mig men såklart bra för alla. En indikator att  sätta på barnets (eller din) arm innan ni smörjer in med solkräm. När märket ändrar färg så skyddar inte solkrämen längre och det är dags att smörja igen eller ta på mer kläder. Perfekt vid besök i alla dessa nöjesparker, djurparker etc i sommar när man är mycket i solen och tiden går snabbt. Lugnar nog mina nerver lite nu när solen kommer och barnen såklart är i solen.

 

Tips nummer två är till oss med småbarn. Ni vet klämmisar… barnet vill hålla själv och sen har man halva klämmisen på tröjan och i vagnen. Den här, som jag var skeptiskt till först, skruvar man på och barnet tuggar ut turen istället, utan kladd. Det funkar faktiskt, och som de sa till mig, barnet ska ju träna sin tuggförmåga, inte bara suga i sig och svälja. Ångrar att jag inte köpte fler!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Smarta tips!! Kan inte du göra ett inlägg om hur du tänker kring solen och era barn /klädsel / vilja timmar är ni i solen respektive ”undviker” osv. Våra barn är strax 3 år och 4,5 år och jsg tycker det ör svårt att veta hur ”hård” man ska vara kring solen. Självklart smörjer vi dem med spf-50 och keps/solhatt osv. Men ja, ett inlägg kring det hade jag gärna önskat ?. Btw älskar din blogg! Så mkt ”matnyttigt” och bra tips kring barn varvat med vardagsliv och outfit-bilder etc! Stor tumme upp! Kram

    1. finalyan

      Åh ja!! Absolut. Jag vill skriva om solskydd varje dag men vill inte vara tjatig haha… åh så kul att höra, jag blir verkligen glad när jag får såna här kommentarer ❤️ tack för att du läser! Kram

stats