Fina lyan

20% på POP

Innehåller annonslänk till Polarn och Pyret

Och så var ekorrhjulet igång! 😉

Skolstart för hela Sverige idag antar jag? Sett många uppdateringar på sociala medier från stolta föräldrar till nyblivna skolbarn. Underbart! Alla förväntningar och allt nytt som dom har framför sig. Kan minnas de första pirriga dagarna tillbaka i skolan efter ett långt sommarlov.

Även om sommaren fortfarande steker på med sin hetta så kan det vända fort och det gäller att vara beredd den morgonen skalkläderna behövs. Främst för Aaron, det är också han som behöver kläder som kräver mest. Han är ju på ”utedagis” och kläderna ska klara ALLT. Förra året var han inte så rörlig och aktiv som nu och har därför ännu högre krav på att kläderna ska hålla minst en säsong. Hade Kuling förra året och de klarar det bra men slits ändå snabbare, vilket jag såg på Elise´s plagg.

Frågade på Instagram om råd och om PoP är värt sin investering och svaren var klara och tydliga. Pop är värt pengarna. Höga andahansvärden (sånt gillar jag), slittåliga och smarta funktioner. Passade på kitta Aaron med skalkläder och vindfleece (har haft förut och var nöjd, klarade flera säsonger, tycker dock det är dyrt ändå) nu när det är 20% rabatt på hela köpet. Föll för den här fina blå färgen till honom och storlek 98, lite stora men hoppas att han kan använda dom lite längre då.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats