Fina lyan

En julklapp till mig <3

 
 
Jag hade tydligen varit snäll i år igen 🙂
Vi skulle inte ge varandra några större julklappar i år men min man han kunde inte låta bli. Koftan som jag så länge varit på gång att klicka hem och tipsat om ett antal gånger om i bloggen hade han köpt till mig. <3 Allt bra att ha en blogg ibland! 😉 Koftan finns ju nu till 40% rabatt här (adlink)
 
 
Minns ni att jag klagade på att jag inte hittade matchande pyjamasar till mig och kidsen i år? Det fick bli stjärnpyjamasar till kidsen bara. Nu hittade jag såklart, med hjälp av fruborgenvik, bara en vecka försent 😉
Tycker att de var superfina och att de är juliga är ju extrapoäng! Nästan bud på att säkta upp nästa jul redan nu. Måste fråga var de kommer ifrån 🙂
 
Lånade bilden av fruborgenvik
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats