Fina lyan

Fika på julgodis

 
 
 
 
Wow, idag har vi haft besök.. folk börjar att våga sig hit igen. Vi har fått livet tillbaka! Haha.
 
Det började imorse när min syrra kom med frukostbullar och julklappar till barnen eftersom de firar jul utomlans. Kunde inte bli bättre för dessa små barn som är lika uttrådade som vi av att vara hemma såhär länge.
 
Senare under dagen kom svärisarna och fikade, lite söndastradition på det faktiskt. Jag tog fram allt gott i julväg vi hade, lussebullar, pepparkakor, snickerskakor och Rocky Road. Mums!
 
Jag har dessutom möblerat om inne hos Elise och renast som en tok i garderoben, lite småfix och saker som jag beställt saknas sen ska så jag visa hur dtet blev. Älskar att fixa i kidsens rum! Måste ju göra plats för allt som finns under granen, hihi. Tyvärr är båda kidsen riktigt förkylda nu, jag funderar på om Elise´s magsjuka har varit förkylningsvirus? Det hade liksom inte det vanliga förloppet som en vinterkräksjuka har… 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats