Fina lyan

Lackar mot jul

 
Imorgon är dan före dopparedan! Woho! 
Jag ska faktiskt jobba lite innan lunch imorgon men sen är det julledighet i härliga veckor. Ska bli så mycisgt, vi har en massa roligt inbokat, träffa vänner vi inte hinner med annars och såklart fira jul några dagar. Äta en del kommer vi nog också att göra.. haha.
 
Jag var sugen på att fixa naglarna på salong för ledigheten men det blev aldrig av att jag bokade och sen var det inga tider kvar. Men det är lika bra, naglarna blir så dåliga på mig när jag tar av dem igen, jag tog istället fram hösten färger från MAVALA och valde tillslut Budapest till julafton 🙂
 
 
Den fina julklappen kunde jag såklart inte motstå och älskar verkligen den här idéen! SÅ himla rolig! Det är alltså choklad i form av nagellack!
 
 
 
Dessa lack fördrar jag fram t ex Essies, de torkar ju aldrig. Jag får iallafall inte rätt på det.
Dessa kräver inte många lager och torkar snabbt!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats