Fina lyan

LUCKA 23

 
 
Grattis Eve! Du vann! Maila mig på [email protected]
 
Lucka tjugotre öppnar vi i samarbete med Twistshake!
 
 

”Att välja vilken nappflaska man ska köpa till sitt barn kan verka som ett överväldigande beslut. Det finns så många alternativ. Vissa sätter flaskans design i fokus, andra lägger vikten vid tekniska finesser.

Vi vet att för dig kommer alltid ditt barns välmående först. Därför vill vi att du ska kunna ge ditt barn den tid och uppmärksamhet det förtjänar utan att vardagens måsten kommer i vägen. Det uppnår vi med hjälp av vår nappflaska – Twistshake.

Den innehåller ett innovativt mixernät som löser upp eventuella klumpar i ditt barns välling och när du skall förbereda mat för hela dagen så är Twistshakes smidiga portionsbehållare redo att användas. Dessutom finns flaskan i en rad härliga och energiska färger som är tilltalande både för barn och förälder. Och framförallt: den är otroligt lätt att rengöra. Mindre slit, mer tid tillsammans!”

 
LUCKA TJUGOTRE
 
Vinst 
En valfri produkt från Twistshake (nappar eller nappflaska)
 
Tävlingsregler
– Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
– Svara på frågan; hur många olika färger finns Twisshake-nappflaskan i?
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 24/12 2016 07:59. Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av mig och Twistshake. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Ringström

  Dessa nappflaskor verkar vara perfekta till välling då det lätt blir klumpar i vanliga flaskor. Skulle vilja vinna en till vår lilla Tilda som precis börjar smaka välling. Svaret är 10 färger!

 2. Michaela Ö

  Denna finns i 10 olika färger. Denna flaska har jag länge velat ha men eftersom sönerna har flaskor redan så har jag inte köpt men vi hoppas på en liten julklapp med denna flaska i 🙂

 3. Michaela Ö

  Denna finns i 10 olika färger. Denna flaska har jag länge velat ha men eftersom sönerna har flaskor redan så har jag inte köpt men vi hoppas på en liten julklapp med denna flaska i 🙂

 4. Heléna

  Jag tror den finns i 10 färger. Jag har en men dottern vägrar välling (dricker vatten ist när hon är i soffan så hon inte ska spilla) men jag skulle vilja ge den till lillkusinen bara för att jag tycker den är grym!

stats